Not known Details About iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

1000'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu steel içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Sabomar olarak bu yazımızda sizler için bir iş ayakkabısının alabileceği sertifikaları ne anlama geldikleri ile birlikte derledik. 

Ayakkabılar aynı zamanda hava dolaşımını artıracak özelliklere sahiptir, bu da terlemenin azaltılmasına gardenımcı olur ve ayakların serin kalmasını sağlar.

Güvenlik ayakkabısı erkek kadın iş ayakkabısı hafif spor nefes alan koruyucu ayakkabı çelik kapak spor ayakkabı kaymaz spor koruyucu ayakkabı 35-46EU

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik sağlar.

Delinme direnci, genellikle ayakkabının tabanına yerleştirilen bir steel veya diğer sert malzemelerden yapılmış bir katman ayakkabı spor ile sağlanır.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

ayakkabi standi Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında design ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Sağlam iş güvenliği ayakkabısı seçeneklerimizi daha ayrıntılı olarak görmek ve ihtiyacınıza en iş ayakkabısı uygun modeli bulmak için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Listeye alınmayı unutulmuş veya düzenleyen arkadaşın bilmediği bir marka Merrell kesinlikle denenmesi gereken bir marka

You are able to e mail the location proprietor to let them know you have been blocked. Make sure you incorporate That which you were accomplishing when this web site arrived up and also the Cloudflare Ray ID uncovered at The underside of the website page.

Kaynak işlerinde sıklıkla kullanılan elektrikli aletler nedeniyle elektrik çarpmaları riski vardır.

Report this wiki page